MAINONTA

Ustka (Puola)

Ustka - COLUMBUS

#panoraama
Suora lähetys osoitteessa tammikuu 8, 2017
näkymät

Kuvaus

Jos luulette, että Ustka on yhtä kuin tyhjyys, olette pahasti väärässä. Jos lisäämme, että tarkoitamme kesäkautta, se ei ole edes virhe, vaan kameli. Ustka on upea satamakaupunki, joka on myös terveyskeskus. Tämä ei tarkoita sitä, että voit tavata täällä vain iäkkäitä ihmisiä. Mikään ei ole harhaanjohtavampaa. Katso vain kameramme läpi läheistä kävelykatua, jossa nuoret, ruskettuneet vartalot kävelevät. Lähistöllä rannalla on myös valinnanvaraa ..

COLUMBUS-ravintola on ainoa tällainen ilmastollinen paikka Ustkan sydämessä, aivan majakan vieressä.
Ravintola tarjoaa laajan valikoiman tuoretta Itämeren kalaa sekä puolalaisia ja eurooppalaisia ruokia. Jokainen löytää varmasti jotakin itselleen, alkaen erilaisista välipaloista, jotka sopivat täydellisesti oluen seuraksi, kalavalikoiman, äyriäisten, salaattien ja keittojen kautta ja päättyen merkittäviin pääruokiin.

Taustalla soiva musiikki on aina miellyttävää korvaan - valittuina päivinä sitä soitetaan suorana lähetyksenä, ja ikkunoiden ulkopuolella on ainutlaatuinen näkymä - suoraan kauniille rantakadulle, mikä takaa, että vieraat tuntevat olonsa mukavaksi, voivat rentoutua ja antaa itsensä unohtaa hetkeksi.

Kutsumme sinut kulinaariselle matkalle ja vierailemaan makujen ja tuoksujen eri kulmilla. Toivomme, että ravintolassamme vietetty aika jättää sinulle miellyttäviä ja unohtumattomia muistoja.

www.columbus.ustka.pl

Sää
overcast clouds

21°C

USTKA

Kartat
MAINONTA
0 Kommentit

Kirjaudu sisään osallistua keskusteluun

MAINONTA

Chat

MAINONTA
Viestien lähettäminen vain kirjautuneille